Om HSH

HSH AS har lange tradisjoner i Kristiansand og ble etablert allerede i 1947 av Håkon S. Hansen. Siden den gang har HSH vært med på å sette sitt preg på byens utvikling gjennom både husbygging og entreprenørvirksomhet. 

I dag har selskapet rundt 70 engasjerte og kompetente medarbeidere, og vi er engasjert i små og store byggeoppdrag  både lokalt og regionalt.

Gleden ved å skape

HSH AS består i dag av flere selskaper som til sammen har kompetanse til å ivareta hele verdikjeden på bolig og næringsbygg - fra kjøp av eiendom, reguleringsarbeid, konseptutvikling, planlegging, prosjektering, gjennomføring, drift, salg og utleie.

Visjon

Vår visjon er "Gleden ved å skape", og dette gjenspeiles i all vår virksomhet. Vi leter etter nye spennende forretningsmuligheter, søker å finne konsepter som er fremtidsrettede og funksjonelle, og har glede av å se bygg reise seg.


VERDIER: KREATIV - GLØD - TROVERDIG

Våre kjerneverdier er grunnleggende for hvordan vi driver virksomheten og forholder oss til hverandre, kunder og samarbeidspartnere. Verdiene preger valgene vi tar og bidrar til å skape en god og spennende hverdag og legge et godt grunnlag for videre oppgaver. 

KREATIV
I alle faser av et byggeprosjekt skal vi være kreative og hele tiden søke etter de mest optimale løsningene, noe som skal komme både samarbeidspartnere og kunder til del. 

GLØD
Vi skal vise iver i prosjektene og overfor våre kunder og være stolte over det vi utretter. Dette gir et godt arbeidsmiljø og bedre kvalitet på det arbeidet vi utfører.

TROVERDIG
Vi skal være kvalitetsbevisste i alle ledd. Kunder og samarbeidspartnere skal ha tillit til og erfare at det produktet vi overleverer er i hht de forventninger som stilles.


Til toppen
Postadresse
Markensgate 42
4612, Kristiansand
Besøksadresse
Markensgate 42, 6.etg
4612, Kristiansand
post@hsh-as.no
38 10 58 00
Org. nummer: 920 022 138 MVA

Meld deg på vårt nyhetsbrev


Design: Fundamentet.no | Makeweb/4.1