Ny finansieringsløsning i fra HSH, "Fra leie til eie"

Lei av å leie? For den som tenker på å kjøpe bolig, men mangler egenkapital? HSH kan nå hjelpe til å realisere boligdrømmen også for de som normalt faller utenfor boligmarkedet!

Slik fungerer HSH modellen


 

-  Leieavtale med standard vilkår og en ekstra opsjonsavtale om fremtidig kjøp

-  Vi gir deg rabatt hvis du kjøper boligen etter fem år

-  Du får tid til å spare opp egenkapital

-  Du får verdistigningen med deg

 

 

HSH ser at det kan være utfordrende for noen å kjøpe egen bolig, også for de med stabil inntekt. Det gjelder på ingen måte bare de unge. Mange mennesker i ulike livssituasjoner har utfordringer med å kjøpe bolig fordi de mangler egenkapital, selv om de kan betjene et boliglån over tid.

Vi kaller det leie-til-eie. Ved å inngå en leieavtale med HSH får du muligheten til å spare opp egenkapital og kjøpe boligen med rabatt etter fem år. Rabatten gir vi deg. Eventuell verdistigning får du også med på kjøpet.

De første leilighetene vi lanserte i dette konseptet er nå utleid/solgt, men på nyåret vil vi kunne tilby flere leiligheter. Meld din interesse i skjemaet under, så vil vi ta kontakt med deg over nyttår. 

Se tidligere mediaomtale her: http://www.fvn.no/nyheter/okonomi/Ny-ordning-skal-fa-flere-inn-pa-boligmarkedet-696879b.html

Til toppen
Postadresse
Markensgate 42
4612, Kristiansand
Besøksadresse
Markensgate 42, 6.etg
4612, Kristiansand
post@hsh-as.no
38 10 58 00
Org. nummer: 920 022 138 MVA

Meld deg på vårt nyhetsbrev


Design: Fundamentet.no | Makeweb/CMS